Om oss på VT Anläggning

VTA är en komplett mark- och byggentreprenör som består av en sammansättning av kompetenser som ser till och säkrar att du får en produkt som förväntas. Kompetenserna som bildar VTA kommer ursprungligen från olika stora som små Entreprenad företag. Vi har haft förmånen att under de 3 senaste åren arbetat tillsammans innan vi tog detta steget att gå vidare och få förmånen realisera denna verksamhet som en del i Villa Total Koncernen.

Vision

Att ur ett beställarperspektiv uppfattas som ett pålitligt företag med professionella medarbetare, med fokus på Stor-Stockholmsregionen.

Vi skall leverera väl genomförda projekt präglade av öppenhet, som skapar förtroende och medkänsla.

Detta skall främja för ett långsiktigt samarbete.

Våra styrkor

checkvt   Bred och hög kompetens gällande samordning och styrning av entreprenader.

checkvt   Ett tydligt och visuellt arbetssätt i verksamheten.

checkvt   Spetskompetens gällande kalkylering och simulering vilket ger dig som kund rätt pris utifrån förutsättningarna.

checkvt   Utbrett kontaktnät och väletablerade inköpskanaler

Affärsidé

Vi erbjuder kostnadseffektiva mark och anläggningstjänster till fastighetsägare. Vi gör det med tidseffektiva lösningar med optimerad logistik, hög kvalitet och miljöengagemang.

– Projektledning/Samordning
– Markentreprenader

Värderingar

checkvt  Värdeskapande

Vi skapar värde genom tidseffektiva lösningar med optimerad logistik, hög kvalitet och miljöengagemang

checkvt  Pålitlighet

Vi ska vara en partner att lita på. Seriositet och ärlighet skall genomsyra vår organisation i allt vi gör och åtar oss.

checkvt  Proaktivitet

Vår ska vara proaktiva, förekomma problem och föreslå lösningar i ett så tidigt skede som möjligt.

checkvt  Hållbarhet

Vi ska bygga med hållbara lösningar och teknik för kommande generationer. Kunden skall känna sig trygg över tid med våra slutprodukter.

checkvt  Kvalité

Vi ska hålla hög kvalitet i alla led från projektering till slutprodukt.

Historia

Grunden till verksamheten ligger i att vi som nu finns inom VTA tillsammans ville göra något ihop, därav uppkomsten till verksamheten.

Vi har under en längre period arbetat tillsammans men i en annan tappning och när ödet klev in så skapade vi en ide som Villa Total kände en samhörighet i därav tillkom verksamheten.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare hos oss. Fyll i dina uppgifter och berätta lite om dig själv så återkommer vi inom kort.
Affärsområdeschef, heltidstjänst

Just nu söker vi

VTC
VTB

Skriv in dina uppgifter och bifoga ditt CV så hör vi av oss.